Persoane interesate

vineri, 25 decembrie 2009

Foi cu nucă


Ingrediente: 4 căni cu lapte, 4 căni cu zahăr, 5 căni cu nucă
Preparare: Se pun toate ingredientele într-o oală si se lasă la fiert până compoziţia s-a îngroşat.
Se lasă să se răcească puţin, după care se întinde pe foile de napolitană. Se pune o greutate pe suprafaţa napolitanelor şi se lăsă până a doua zi.  Se taie la dimensiunea dorită.
Sugestie - puteţi turna glazură de ciocolată pe ultima foaie de napolitană a doua zi.




 Este o reţetă foarte bună !

Un comentariu:

  1. ceau draga
    e cam tarziu si am privit prajiturile tale, bine ca nu-s gravida ca poate trebuia sa te trezesc sa-mi faci niste prajituri thomas
    ai niste poze tare misto la praji asta.....
    pusilici, dia

    RăspundețiȘtergere

Toate retetele sunt pe Petitchef
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Gateste Inteligent
Image and video hosting by TinyPic