Persoane interesate

vineri, 23 aprilie 2010

Tort Castel


Ingrediente:
Blat 1: 10 ouă, 2 linguri de apă, 12 linguri zahăr, 12 linguri făină, 1/2 plic praf de copt
Blat 2 şi Blat 3: Fiecare blat l-am realizat din 5 ouă 2 linguri de apă, 7 linguri de zahăr, 7 linfuri de făină, 1/4 plic praf de copt
Crema: 1 l frişcă, 2 cutii cu ananas pe care le tăiaţi cubuleţe mici
Se bate bine frişca şi se adaugă ananasul, lăsat la scurs . Se încorporează în frişcă.
Decor: 500g ciocolată menaj, topită în etape după cum aveam nevoie, 50 g ciocolată albă menaj, fulgi, biluţe colorate pentru decor, fulgi de ciocolată.


Etapele realizării acestui tort:

Necesita încă puţin finisaj, dar.....nu am mai avut suficient timp!

4 comentarii:

  1. waw arata spectacular. nu m-as fi gandit sa dec un tort castel in cioco! bravo! felicitari. arata super

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru aprecieri şi pentru explicaţiile date la tine pe blog - http://giovannascakes.blogspot.com/2010/04/chocolate-decorated-cake-chocolate.html! Mi-au fost de mare folos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte simpatic si frumos castelul.Felicitari!O duminica frumoasa.

    RăspundețiȘtergere

Toate retetele sunt pe Petitchef
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Gateste Inteligent
Image and video hosting by TinyPic