Persoane interesate

marți, 10 martie 2009

Tort cu ornament de zahar ars



Ingrediente: 1 pachet pişcoturi, 4-5 bucăţi kiwi, 500ml frişcă, eventual un plic întăritor pentru frişcă, 250 ml suc de portocale pentru insiroparea pişcoturilor


Se însiropează pişcoturile şi se clădesc în tavă. Se adaugă un strat de felii de kiwi, un strat de frişcă, după care se însiropează al doilea rând de pişcoturi, kiwi , frişcă, pişcoturi şi ultimul strat frişcă.
Se ornează cu zahar ars realizat în prealabil, pe folie de aluminiu. Atenţie când desprindeţi zaharul ars de folie! Se rupe foarte uşor!





Sfat: Ornamentul de zahăr ars nu îl aşezaţi cu foarte mult timp înainte pe frişcă deoarece se topeşte(cel mult o ora sau două)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Toate retetele sunt pe Petitchef
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Gateste Inteligent
Image and video hosting by TinyPic