Persoane interesate

vineri, 26 iunie 2009

Tort cu coacăze şi vişine

Tort cu coacăze şi vişine
LA MULŢI ANI , ŢUŢICA!


Blat : 14 pişcoturi, suc de vişine , aproximativ 200 g vişine fără sâmburi
Crema : 750 ml frişcă, 4 linguri dulceaţă de coacăze, 10 vişine fără sâmburi
Decor: aproximativ 20 ciorchini de coacăze , frunze de lămâiţă, napolitane, porumbel

PREPARARE: se zdrobesc vişinele , iar în sucul rezulat se pun pişcoturile . Acestea se aranjează pe tavă . Peste pişcoturi se pune restul de vişine zdrobite.
Se bate fişca foarte bine , după care se adaugă vişinele, dulceaţa de coacăze amestecându-se până la omogenizare. Se adaugă peste pişcoturi . Se decorează după preferinţă cu vişine şi coacăze.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu