Blat : 3 ouă, 1lingura de apă, 3 linguri de faină, 1 lingura cacao, 3 linguri de fulgi din grâu fără cacao- fitness, 4 linguri de zahar, praf de copt
Crema : 5 portocale , 1 pungă de stafide 100-150 g, 3 liguri zahăr, un compot de pere 2 pliculeţe de gelatină de 8 g
Pentru ornat: 250 ml frişcă, 50 g ciocolată , bomboane de ciocolată, fulgi din grâu
Blatul se aşează într-o formă de tort cu pereţi detaşabili în care a fost copt, peste întinde crema de portocale , crema de pere şi frişca.
Se taie portocalele cubuleţe şi se fierb în suc propriu cu 3 linguri de zahăr şi stafide. Se lasă la răcit după care se întinde peste blat. Eventual se poate adăuga un pliculeţ de 8 g de gelatină şi 200 ml suc de portocale.
Perele se taie felii se aşează peste compoziţia de portocale cu sau fără geletină, după preferinţă, după care în sucul ramas de la compotul de pere se dizolvă un plic gelatină şi se toarnă peste feliile pere.
Pentru ornat: 250 ml frişcă, 50 g ciocolată , bomboane de ciocolată, fulgi din grâu
Blatul se aşează într-o formă de tort cu pereţi detaşabili în care a fost copt, peste întinde crema de portocale , crema de pere şi frişca.
Se taie portocalele cubuleţe şi se fierb în suc propriu cu 3 linguri de zahăr şi stafide. Se lasă la răcit după care se întinde peste blat. Eventual se poate adăuga un pliculeţ de 8 g de gelatină şi 200 ml suc de portocale.
Perele se taie felii se aşează peste compoziţia de portocale cu sau fără geletină, după preferinţă, după care în sucul ramas de la compotul de pere se dizolvă un plic gelatină şi se toarnă peste feliile pere.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu