Blat: 5 ouă, 2 linguri apă, 7 linguri zahăr, 7 linguri făină, puţin praf de copt
Crema: 500 ml. frişcă, 200g zmeură, 7 bucăţi kiwi
Ornare: 300 ml frişcă, 1 fruct carambola, îngeraşi de ceramică, ornamente aurii pentru torturi şi prăjituri
Blatul se taie în două şi se umple cu crema de frişcă şi fructe. Se îmbracă tortul în frişcă şi se adaugă feliile de carambola , îngeraşii şi ornamente aurii pentru torturi
Crema: 500 ml. frişcă, 200g zmeură, 7 bucăţi kiwi
Ornare: 300 ml frişcă, 1 fruct carambola, îngeraşi de ceramică, ornamente aurii pentru torturi şi prăjituri
Blatul se taie în două şi se umple cu crema de frişcă şi fructe. Se îmbracă tortul în frişcă şi se adaugă feliile de carambola , îngeraşii şi ornamente aurii pentru torturi
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu