LA MULŢI ANI, MAMI ŞI MĂMICA!
Crema 1: fructe de pădure şi frişcă
Crema 2: de lamaie
O lamâie razuită şi stoarsă se amestecă pe baie de aburi cu 5 ouă până devine cremoasă. După ce s-a răcorit puţin se adaugă 150- 200g mascarpone. Separat se bate frişca - aproximativ 400 g. Se adaugă compoziţia de ouă şi mascarpone cu frişcă. Se lasă la frigider o jumatate de oră, după care se umple tortul. Blatul îl puteţi însiropa cu sirop de lămâie.
Crema am gasit-o pe internet, nu am reţinut link-ul, din păcate. În reţeta originală cred că se adăuga şi gelatină.
Decizia vă aparţine dacă adăugaţi sau nu gelatină. Crema are ţinută bună şi fără ea!
Foarte frumos!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Paradis, pentru vizita si apreciere!
RăspundețiȘtergere