Persoane interesate

duminică, 11 septembrie 2011

Tort înflorat

LA MULŢI ANI, MAMI ŞI MĂMICA!

Blat : 2 blaturi din 10 oua
Crema 1: fructe de pădure şi frişcă

Crema 2: de lamaie
                O lamâie razuită şi stoarsă se amestecă pe baie de aburi cu 5 ouă până devine cremoasă. După ce s-a răcorit puţin se adaugă 150- 200g mascarpone. Separat se bate frişca - aproximativ 400 g. Se adaugă compoziţia de ouă şi mascarpone cu frişcă. Se lasă la frigider o jumatate de oră, după care se umple tortul. Blatul îl puteţi însiropa cu sirop de lămâie.
                Crema am gasit-o pe internet, nu am reţinut link-ul, din păcate. În reţeta originală cred că se adăuga şi gelatină.
                Decizia vă aparţine dacă adăugaţi sau nu gelatină. Crema are ţinută bună şi fără ea!





2 comentarii:

Toate retetele sunt pe Petitchef
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Gateste Inteligent
Image and video hosting by TinyPic