Tort simplu
Blat :
500g biscuiţi, 100-150 ml friscă lichidă.
Se zdrobesc biscuiţii, se adaugă frişca lichidă şi se frământă până se omogenizează compoziţia. Se întinde într-o formă rotundă cu marginile detaşabile.
Crema :
500 ml frişcă lichidă, 2 linguri cu vârf cremă de unt (din comerţ), eventual
Se bate frişca foarte bine şi se încorporează treptat cele două linguri cremă de unt amestecând cu mixerul compoziţia.
Se ornează cu cicolată , steluţe de kiwi, napolitane cilindrice cu umplutura de ciocolată
Blat :
500g biscuiţi, 100-150 ml friscă lichidă.
Se zdrobesc biscuiţii, se adaugă frişca lichidă şi se frământă până se omogenizează compoziţia. Se întinde într-o formă rotundă cu marginile detaşabile.
Crema :
500 ml frişcă lichidă, 2 linguri cu vârf cremă de unt (din comerţ), eventual
Se bate frişca foarte bine şi se încorporează treptat cele două linguri cremă de unt amestecând cu mixerul compoziţia.
Se ornează cu cicolată , steluţe de kiwi, napolitane cilindrice cu umplutura de ciocolată
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu