Persoane interesate

miercuri, 16 februarie 2011

Diva Hair CakesZilele trecute am fost invitată să particip la concursul organizat de către DIVA HAIR pentru promovarea unor bloguri culinare, concurs organizat pe pagina de FACEBOOK-http://www.facebook.com/DivaHair.ro !

“M-am inscris in concurs pe Diva Hair.ro, unul dintre cele mai importante site-uri pentru femei din Romania. Acest site are si o sectiune cu”    Retete culinare

Răsfoiţi cu încredere paginile virtuale ale site-ului DIVA HAIR!

Acesta este linkul de la articol http://www.divahair.ro/concursuri/concursul_bloggerilor_de_culinar:_voteaza_cel_mai_reusit_desert_diva_hair_si_te_vom_premia!

Iar acesta este linkul de pe facebook  http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=374029&id=337353132906

Ce poţi castiga tu?

Persoanele care postează cele mai interesante 2 comentarii vor fi premiate cu vouchere în valoare de 100 de lei de la Care Spot.

Alege desertul care îţi place cel mai mult, da like şi motivează în câteva fraze alegerea. DIVA HAIR va analiza toate răspunsurile şi, pe 24 februarie, va alege nu doar cele mai delicioase deserturi ci şi două câştigătoare din comunitatea Diva Hair!
Toate torturile prezentate în concurs sunt extrem de reuşite! Am mari emoţii ! Felicitări tuturor fetelor şi multă baftă!

Acesta este tortul cu care particip la concursul organizat de către site-ul DIVA HAIR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu