Persoane interesate

luni, 1 februarie 2010

Scoacă (Brânză dulce)


Ingrediente: 6 litri lapte
Preparare: 1. Laptele se lasă la prins
2. Se ia smântâna.
3. Se încălzeşte foarte puţin. (La noi se spune că se încălzeşte ca şi apa pentru pâine)
4. Se lasă să se răcească.

5. Se strecoară zerul prin tifon.


6. E gata.

3 comentarii:

  1. Salut, Lavinia. Ai retete minunate, insa intimpin greutati in a-ti inscrie blogul in Catalogul blogosferei culinare deoarece nu functioneaza rss-ul ...:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Din păcate, nu ştiu cum să activez rss-ul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,

    Numele meu este Adrian si iti scriu in numele site-ului http://www.GatesteInteligent.ro . Ne-ar face placere sa faci parte din echipa de parteneri/blogeri pasionati de arta gatitului. Pentru acest lucru te rugam folosesti formularul de la pagina: http://www.gatesteinteligent.ro/adauga-blog-retete-mancare.html sau trimite-ne mail la adresa office@gatesteinteligent.ro

    pasiunea de a gati!
    Adrian T

    RăspundețiȘtergere