Persoane interesate
luni, 27 februarie 2012
duminică, 26 februarie 2012
Tort Hot Wheels II
Blat simplu din 8 ouă şi două linguri de apă.
Crema ganache 600ml frişcă lichidă, 100 g ciocolata amăruie Primola cu 55 % cacao, 80 g ciocolată Heidi cu 85% cacao şi 200g ciocolată co lapte
luni, 20 februarie 2012
Tort de botez -NICOLETA MALINA SI STEFANIA IASMINA
De această dată am făcut doua modificări!
La crema 1 am folosit doar finetti- 400g, iar la crema 2 am adăugat doar 7 linguri de zahăr.
Prăjitură cu biscuiţi
Prăjitură cu biscuiţi
Blat: 10 albusuri se bat cu 10 linguri zahar. Se adauga 100g nuca de cocos si 3 linguri faina. Se coc doua foi.
Crema: Pe aburi - 10 galbenusuri se freaca cu 10 linguri de zahar, 3 linguri lapte. Cand e rece Se amesteca cu 250 g unt spumat foarte bine.
Crema se imparte in trei.
Asamblarea prajiturii:
1. Foaie
2. Crema
3. Biscuiti inmuiati in cafea neindulcita
4. Ciocolata menaj topita intinsa peste biscuiti
5. Crema
6. Foaie
7. Restul de crema
8. Ciocolata topita in care se adauga o lingura de smantana sau ulei. Se deseneaza cu ea modelul dorit pe prajitura.
Blat: 10 albusuri se bat cu 10 linguri zahar. Se adauga 100g nuca de cocos si 3 linguri faina. Se coc doua foi.
Crema: Pe aburi - 10 galbenusuri se freaca cu 10 linguri de zahar, 3 linguri lapte. Cand e rece Se amesteca cu 250 g unt spumat foarte bine.
Crema se imparte in trei.
Asamblarea prajiturii:
1. Foaie
2. Crema
3. Biscuiti inmuiati in cafea neindulcita
4. Ciocolata menaj topita intinsa peste biscuiti
5. Crema
6. Foaie
7. Restul de crema
8. Ciocolata topita in care se adauga o lingura de smantana sau ulei. Se deseneaza cu ea modelul dorit pe prajitura.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
!-end>!-my>