Ingredinte:
Blat 1: 2 ouă, 2 linguri de apă, 2 gălbenuşuri, 4 linguri de zahăr, 4 linguri de făină, praf de copt- un vârf de cuţit, 150 g stafide
Blat 2: 2 gălbenuşuri, 2 linguri de zahăr, 250 g musli mix
Crema : Îngheţată de ciocolată
Blat 3: 2 ouă, 2 linguri de apă, 4 linguri de zahăr, 4 linguri de făină, praf de copt - un vârf de cuţit, 150 g stafide
Decor: Musli mărunţit, biluţe pentru decor, 200ml frişcă lichidă, 5 fire de rozmarin, LOCOMOTIVA THOMAS de jucărie, ciocolată topită.
Blatul 1şi blatul 2 se coc într-o formă rotundă.
Blatul 3 se coace într-o formă de cozonac. Se taie pe diagonală pentru a realiza urcarea pe blatul rotund.
Tortul trebuie lucrat cât se poate de rapid. Tortul l-am umplut cu o seară înainte. Eu am pus din când în când tortul în congelator pentru 30 de minute pentru ca îngheţata să nu se topească.
Blat 1: 2 ouă, 2 linguri de apă, 2 gălbenuşuri, 4 linguri de zahăr, 4 linguri de făină, praf de copt- un vârf de cuţit, 150 g stafide
Blat 2: 2 gălbenuşuri, 2 linguri de zahăr, 250 g musli mix
Crema : Îngheţată de ciocolată
Blat 3: 2 ouă, 2 linguri de apă, 4 linguri de zahăr, 4 linguri de făină, praf de copt - un vârf de cuţit, 150 g stafide
Decor: Musli mărunţit, biluţe pentru decor, 200ml frişcă lichidă, 5 fire de rozmarin, LOCOMOTIVA THOMAS de jucărie, ciocolată topită.
Blatul 1şi blatul 2 se coc într-o formă rotundă.
Blatul 3 se coace într-o formă de cozonac. Se taie pe diagonală pentru a realiza urcarea pe blatul rotund.
Tortul trebuie lucrat cât se poate de rapid. Tortul l-am umplut cu o seară înainte. Eu am pus din când în când tortul în congelator pentru 30 de minute pentru ca îngheţata să nu se topească.
da chiar te pricepi si ai si imaginatie. cred ca este un tort delicios.trebuie sa ne mai dai si noua lectii. vezi ca nu am uitat de steluta de turta dulce ornata de mine! carmen
RăspundețiȘtergereMulţumesc, Carmen! Eşti o drăguţă!
RăspundețiȘtergerehey
RăspundețiȘtergereai un blog minunat.
ti-am lasat raspuns al mine pe blog la intrebarea ta.
mutumesc ca ma urmaresti
pupici
Mulţumesc pentru vizită, Giovanna!
RăspundețiȘtergere