Blat: blat simplu din 10 ouă
Crema: 350ml- 400 ml frişcă lichidă, 400 g zmeură
Se mixează frişca foarte bine după care se adaugă zmeura. Se mixează până ce compoziţia s-a omogenizat .
Pentru căţel : salam de biscuiţi (500g biscuiţi, 200g zahăr, 200ml apă, 2-3 linguri cacao) Reţeta pentru salamul de biscuiţi am preluat-o de la Lily http://lilysblog-lily.blogspot.com/2008/03/salam-de-biscuiti.html
L-am îmbrăcat în fişca rămasă pentru ornat aproximativ 600 ml.
Pentru decor:Wafer rolls -cremă de cacao de la Naty, paiete amărui., biluţe de ciocolată, ornament mimoze de la Orlando s (biluţele colorate din partea de jos a tortului).
Cum am realizat căţelul:
1. Am preparat salamul de biscuiţi. L-am lăsat să se răcorească puţin .
2. Am împărţit compoziţia în 6 bile :
3. Am realizat picioarele şi capul. Capul l-am fixat cu două wafer rolls.
4. Am bătut frişca . Am îmbrăcat căţelul în frişcă cu vârful pentru frunze.
Pentru realizarea blăniţei din frişcă, începeţi să lucraţi de la bază spre vârf.
ce dulcee.... super catelul
RăspundețiȘtergereMulţumesc, Giovanna!
RăspundețiȘtergeree scumpic raaaaau!
RăspundețiȘtergeream intrat din intamplare pe site, caut idei de torturi pt ziua mea...si am dat peste un cutzu cretzolin dragutz foc
felicitari..pt idee;)