Reteta o găsiţi aici .
De această dată am făcut doua modificări!
La crema 1 am folosit doar finetti- 400g, iar la crema 2 am adăugat doar 7 linguri de zahăr.
Blat: 10 albusuri se bat cu 10 linguri zahar. Se adauga 100g nuca de cocos si 3 linguri faina. Se coc doua foi. Crema: Pe aburi - 10 galbenusuri se freaca cu 10 linguri de zahar, 3 linguri lapte. Cand e rece Se amesteca cu 250 g unt spumat foarte bine. Crema se imparte in trei. Asamblarea prajiturii: 1. Foaie 2. Crema 3. Biscuiti inmuiati in cafea neindulcita 4. Ciocolata menaj topita intinsa peste biscuiti 5. Crema 6. Foaie 7. Restul de crema 8. Ciocolata topita in care se adauga o lingura de smantana sau ulei. Se deseneaza cu ea modelul dorit pe prajitura.