Persoane interesate

joi, 25 iulie 2013

La mulţi ani, Adriana!
La mulţi ani, Antonia!


Poşeta: 1 pungă şi jumatate de marshmallow, 1 pungă şi jumătate orez expandat, 1 kg pastă de zahăr, colorant mov, puţin ulei pentru modelat.
Bomboanele marshmallow se topesc la foc mic, se adaugă orezul, se omogenizează.
Este indicat să se lucreze repede cu acestă pastă,deoarece se întăreşte. Mâinile trebuie înmuiate în ulei pentru a putea modela pasta!
Se decorează cu pastă de zahăr.

 Blat: 18 ouă, 18 linguri de zahăr, 16 linguri de făină şi 2 linguri cacao, puţin praf de copt. Se coace în tavă rotundă de 34cm.
Crema: 1 l frişcă lichidă HULALA, 2 ciocolate Primola 55%cacao, 1 ciocolată Heidi 85% cacao, 2 ciocolate Promola cu lapte, 200g ciocolată menaj Fine Care de la LIDL ! ciocolată albă cu rodie -Heidi opţional.
 Crema trebuie pregătită cu o zi înainte. Se pune frişca şi ciocolata la topit. Când s-a omogenizat se ia de pe foc, se lasă la răcit şi se pune în frigider până a doua zi.
Se bate cu mixerul. după ce  e bătută bine se adaugă bucăţele de ciocolată albă cu rodie tăiată mărunt.
Tortul a avut 4 umpluturi.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Toate retetele sunt pe Petitchef
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Gateste Inteligent
Image and video hosting by TinyPic