Persoane interesate

duminică, 17 iunie 2012

TORT ABSOLVIRE 2012


Blat:  
Am copt 4 blaturi, 2 din 10 oua si 3 linguri de apa, 13 linguri de zahar, 1 plic zahar vanilinat, 13 linguri faina si o jumatate plic de praf de copt.
2 blaturi  din 10 oua si 2 linguri de apa, 12 linguri de zahar, 1 plic zahar vanilinat, 12 linguri faina si o jumatate plic de praf de copt. 
Crema: 2  l si jumatate fisca lichida, 1 kg fructe de padure, 1,300kg capsuni taiate marunt, 4 cutii ananas taiat marunt
Decor: 2 ,500 kg pasta de zahar, ciocolata, artificii
TORTUL -  11,500kg 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Toate retetele sunt pe Petitchef
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Gateste Inteligent
Image and video hosting by TinyPic