Tort Diamant
Blat:1 cană zahăr
1 cană ulei
1 cană apă minerală
1 plic praf de copt 2 linguri cacao
esenţă de vanilie (după gust)
2 căni făină
praf de copt
Preparare: 1.Se amestecă uleiul, zahărulşi apa minerală până ce se dizolvă zahărul.
2.Se amestecă făina, cacaoa, praful de copt şi esenţele amestecandu-se bine până se omogenizează.
3. Se amestecă cele două compoziţii după care se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt. Se lasă la copt până trece testul scobitorii.
Crema: Frişcă lichidă, ananas şi portocale (în proporţiile pe care le doriţi).
Blat:1 cană zahăr
1 cană ulei
1 cană apă minerală
1 plic praf de copt 2 linguri cacao
esenţă de vanilie (după gust)
2 căni făină
praf de copt
Preparare: 1.Se amestecă uleiul, zahărulşi apa minerală până ce se dizolvă zahărul.
2.Se amestecă făina, cacaoa, praful de copt şi esenţele amestecandu-se bine până se omogenizează.
3. Se amestecă cele două compoziţii după care se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt. Se lasă la copt până trece testul scobitorii.
Crema: Frişcă lichidă, ananas şi portocale (în proporţiile pe care le doriţi).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu