Prăjitură Paulina
Blat: 7 albuşuri, bătute spumă -foarte bine, 7 linguri de zahăr, 7 linguri de făină, 1 praf de copt stins cu lămâie, 1 cană bucăţele de rahat, 1 cană nucă tăiată mărunt, 1 cană vişine fără sâmburi.
Se omogenizează; se coace pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Blat: 7 albuşuri, bătute spumă -foarte bine, 7 linguri de zahăr, 7 linguri de făină, 1 praf de copt stins cu lămâie, 1 cană bucăţele de rahat, 1 cană nucă tăiată mărunt, 1 cană vişine fără sâmburi.
Se omogenizează; se coace pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Crema : 7 gălbenuşuri se amestecă şi se fierb pe aburi cu 9 -10 linguri zahăr.
Când s-a răcit, se adaugă treptat un pachet Rama frecat spumos.
Asamblare: 1 foaie napolitană + cremă + blat + cremă + foaie de napolitană.
Se lasă să stea până a doua zi la figider.
Când s-a răcit, se adaugă treptat un pachet Rama frecat spumos.
Asamblare: 1 foaie napolitană + cremă + blat + cremă + foaie de napolitană.
Se lasă să stea până a doua zi la figider.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu