vineri, 23 aprilie 2010

Tort Castel


Ingrediente:
Blat 1: 10 ouă, 2 linguri de apă, 12 linguri zahăr, 12 linguri făină, 1/2 plic praf de copt
Blat 2 şi Blat 3: Fiecare blat l-am realizat din 5 ouă 2 linguri de apă, 7 linguri de zahăr, 7 linfuri de făină, 1/4 plic praf de copt
Crema: 1 l frişcă, 2 cutii cu ananas pe care le tăiaţi cubuleţe mici
Se bate bine frişca şi se adaugă ananasul, lăsat la scurs . Se încorporează în frişcă.
Decor: 500g ciocolată menaj, topită în etape după cum aveam nevoie, 50 g ciocolată albă menaj, fulgi, biluţe colorate pentru decor, fulgi de ciocolată.


Etapele realizării acestui tort:

Necesita încă puţin finisaj, dar.....nu am mai avut suficient timp!

4 comentarii:

  1. waw arata spectacular. nu m-as fi gandit sa dec un tort castel in cioco! bravo! felicitari. arata super

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru aprecieri şi pentru explicaţiile date la tine pe blog - http://giovannascakes.blogspot.com/2010/04/chocolate-decorated-cake-chocolate.html! Mi-au fost de mare folos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte simpatic si frumos castelul.Felicitari!O duminica frumoasa.

    RăspundețiȘtergere