marți, 23 februarie 2010

Trandafirii Antoniei

Trandafirii Antoniei

 Nepoţica mea şi prima prajitură făcută de la început până la sfârşit!!!
 Ingrediente: Blat simplu din 5 ouă la care puteţi adăuga ce doriţi: nuci, stafide, fructe confiate....
Glazură de ciocolată


vineri, 12 februarie 2010

vineri, 5 februarie 2010

Tort Palermo

La mulţi ani, tati!

Reţeta am preluat-o de pe blogul  http://dora-s-sweettreasures.blogspot.com/ ,dar am adaptat-o puţin.
E foarte bun!

luni, 1 februarie 2010

Scoacă (Brânză dulce)


Ingrediente: 6 litri lapte
Preparare: 1. Laptele se lasă la prins
2. Se ia smântâna.
3. Se încălzeşte foarte puţin. (La noi se spune că se încălzeşte ca şi apa pentru pâine)
4. Se lasă să se răcească.

5. Se strecoară zerul prin tifon.


6. E gata.

Mere la rotisor


Ingrediente: 4 mere, scorţişoară, nuci
Preparare:
1.Merele se spală, se înţeapă din loc în loc cu furculiţa.
2. Se presară cu scorţişoară şi se înfig din loc în loc bucăţi de nucă.   
3. Se lasă la cuptor până ce coaja merelor se desprinde .

Delicios!
POFTĂ BUNĂ!