Persoane interesate
duminică, 27 februarie 2011
sâmbătă, 26 februarie 2011
miercuri, 16 februarie 2011
Pentru Antonia
Pentru ziua de naştere a nepoatei mele, Antonia,m-am hotărât să-i fac o jucărie surpriză pe care să o dea fiecărui coleg de clasă!
Am găsit o idee superbă pe blogul http://www.skiptomylou.org/2008/02/06/id-snap-at-the-chance-to-be-your-valentine/
Veti găsi foarte multe idei de jucării pe acest blog!
Investiţia e minimă. Aveţi nevoie de coli de hârtie A4 putin mai groase de diverse culori. Antonia a ales verde pentru băieţi şi albastru pentru fete. În total am cumpărat 30 de coli. Un lipici de calitate (eu mă gândesc să apelez la aracet .... cred că e mai sigur), pixuri cu gel cu sclipici, bomboane la alegere (eu am ales TWIX- încape perfect în burtica crocodilului) şi ...................multă răbdare!!!
De aici vă puteţi descărca imaginea crocodilului......
Acestea au fost planurile iniţiale! În loc de aracet am folosit lipici GIOTTO, iar pentru ochi am cumpărat 2 pachete de cristale sintetice, mari, de culoare maronie.
Iată şi câteva secvenţe din procesul de asamblare al crocodililor!
http://www.skiptomylou.org/wp-content/uploads/2008/02/alligator_hearts.pdf
Investiţia e minimă. Aveţi nevoie de coli de hârtie A4 putin mai groase de diverse culori. Antonia a ales verde pentru băieţi şi albastru pentru fete. În total am cumpărat 30 de coli. Un lipici de calitate (eu mă gândesc să apelez la aracet .... cred că e mai sigur), pixuri cu gel cu sclipici, bomboane la alegere (eu am ales TWIX- încape perfect în burtica crocodilului) şi ...................multă răbdare!!!
De aici vă puteţi descărca imaginea crocodilului......
Acestea au fost planurile iniţiale! În loc de aracet am folosit lipici GIOTTO, iar pentru ochi am cumpărat 2 pachete de cristale sintetice, mari, de culoare maronie.
Iată şi câteva secvenţe din procesul de asamblare al crocodililor!
http://www.skiptomylou.org/wp-content/uploads/2008/02/alligator_hearts.pdf
Diva Hair Cakes
Zilele trecute am fost invitată să particip la concursul organizat de către DIVA HAIR pentru promovarea unor bloguri culinare, concurs organizat pe pagina de FACEBOOK-http://www.facebook.com/DivaHair.ro !
“M-am inscris in concurs pe Diva Hair.ro, unul dintre cele mai importante site-uri pentru femei din Romania. Acest site are si o sectiune cu” Retete culinare
“M-am inscris in concurs pe Diva Hair.ro, unul dintre cele mai importante site-uri pentru femei din Romania. Acest site are si o sectiune cu” Retete culinare
Răsfoiţi cu încredere paginile virtuale ale site-ului DIVA HAIR!
Acesta este linkul de la articol http://www.divahair.ro/concursuri/concursul_bloggerilor_de_culinar:_voteaza_cel_mai_reusit_desert_diva_hair_si_te_vom_premia!
Iar acesta este linkul de pe facebook http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=374029&id=337353132906
Ce poţi castiga tu?
Persoanele care postează cele mai interesante 2 comentarii vor fi premiate cu vouchere în valoare de 100 de lei de la Care Spot.
Alege desertul care îţi place cel mai mult, da like şi motivează în câteva fraze alegerea. DIVA HAIR va analiza toate răspunsurile şi, pe 24 februarie, va alege nu doar cele mai delicioase deserturi ci şi două câştigătoare din comunitatea Diva Hair!
Toate torturile prezentate în concurs sunt extrem de reuşite! Am mari emoţii ! Felicitări tuturor fetelor şi multă baftă!
![]() |
Acesta este tortul cu care particip la concursul organizat de către site-ul DIVA HAIR.![]() |
sâmbătă, 1 ianuarie 2011
vineri, 31 decembrie 2010
marți, 28 decembrie 2010
Double cake - Stânca
La multi ani, Nicu !!
La multi ani, unchiule Bruno!!
Blat 1: 7 ouă, 3 linguri de apă, 10 linguri zahăr, 10 linguri făină, puţin praf de copt. Se coace într-o tavă rotundă
Blat 2: 3 ouă, 2 liguri de apă, 5 liguri zahăr, 5 liguri făină, puţin praf de copt, se coace într-un vas de yena cum sunt cele de salată
Pentru însiropat: sucul de la două compoturi de ananas, şi aproape 0,5 ml suc de portocale
Crema: 2 cutii de ananas se dau prin blender cu puţin suc de ananans , se pune un plic de gelatină la înmuiat şi se încorporează în ananas. Separat se mixează 500ml, şi se încorporează în compoziţia de ananas. Se lasă la rece.
Se curăţă, 700 g de clementine, se taie cubuleţe şi se încorporează în crema lăsată la răcit.
Decor: 500ml frişcă, un sfert de foaie de cremeş mărunţită, biluţe pentru decor, 1 cutie de ciocolată Fruits de mer au chocolat de Belgique, iar pentru corali puţin zahăr topit turnat peste gheaţă.
Blat 2: 3 ouă, 2 liguri de apă, 5 liguri zahăr, 5 liguri făină, puţin praf de copt, se coace într-un vas de yena cum sunt cele de salată
Pentru însiropat: sucul de la două compoturi de ananas, şi aproape 0,5 ml suc de portocale
Crema: 2 cutii de ananas se dau prin blender cu puţin suc de ananans , se pune un plic de gelatină la înmuiat şi se încorporează în ananas. Separat se mixează 500ml, şi se încorporează în compoziţia de ananas. Se lasă la rece.
Se curăţă, 700 g de clementine, se taie cubuleţe şi se încorporează în crema lăsată la răcit.
Decor: 500ml frişcă, un sfert de foaie de cremeş mărunţită, biluţe pentru decor, 1 cutie de ciocolată Fruits de mer au chocolat de Belgique, iar pentru corali puţin zahăr topit turnat peste gheaţă.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
!-end>!-my>