Persoane interesate

duminică, 12 septembrie 2010

Tort Polar



Blat: Se fac două blaturi din trei ouă, unul rotund, altul dreptunghiular.

Crema: 
1. 8 gălbenuşuri se freacă cu 200g zahăr, după care se pune la foc pe baie de aburi.
2. 200g zahăr pudră se amestecă cu 200g unt.
3. În această compoziţie se adaugă crema de ouă (1).
4. 200g ciocolatăse topesc şi se adaugă în crema 2.
5. În toată această compoziţie se adaugă albuşurile spumă.
6. Într-o tavă rotundă se aşează blatul rotund şi se tapetează pereţii tăvii cu o fâşie de tort dreptunghiular.
7. Se adaugă crema . Se pune cealaltă jumătate de blat rotund şi se îmbracă tortul în frişcă.
8. Se pune în congelator până a doua zi.

Aceasta e reţeta originală. Eu am pus 340 g zahăr . Şi aşa mi s-a părut puţin prea dulce! Dar e foarte bun!
Toate retetele sunt pe Petitchef
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Gateste Inteligent
Image and video hosting by TinyPic